Výkonnosť bánk a možnosti jej kvantifikácie - Paholok, Igor; Dvořák, Petr, 1960-; Janda, Karel; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2007)
Možnosti a potřeby kvantifikace veličin v souvislosti s hodnocením výkonnosti bank. Ukazatele finanční analýzy. Analýza determinantů výkonnosti
Vedoucí práce: Petr Dvořák
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: riziko; finance [obor dipl. práce]; diplomové práce; risk; master's theses