Biopaliva - Skalický, Michal; Dvořák, Antonín; Hadrabová, Alena; Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta (2007)
Biopaliva, jejich rozdělení, výhody a nevýhody. Jejich využítí u nás a v EU
Vedoucí práce: Antonín Dvořák
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Anglické resumé
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta, 2007
Keywords: aplik. envir. ekonomie, politika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses