Oceňování majetku - Lazouski, Anton (2007)
Základní pojmy. Metody hodnocení. Způsoby ocenění majetku a služeb. Administrativní ocenění rodinného domu podle platné vyhlášky č. 540/2002. Podklady pro ocenění. Katastr nemovitostí. Rekapitulace cen nemovitosti. Odhad tržní ceny