Oceňování majetku - Lazouski, Anton; Heřman, Jan; Hezina, Miloslav, 1945-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2007)
Základní pojmy. Metody hodnocení. Způsoby ocenění majetku a služeb. Administrativní ocenění rodinného domu podle platné vyhlášky č. 540/2002. Podklady pro ocenění. Katastr nemovitostí. Rekapitulace cen nemovitosti. Odhad tržní ceny
Vedoucí práce: Jan Heřman
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: evaluace; podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; evaluation; bachelor's theses