Meranie efektívnosti činnosti podniku pomocou EVA - Šesták, Daniel (2007)
Zhodnocení efektivnosti hospodaření a podnikatelské činnosti společnosti VZT Mont, a.s. pomocí ekonomické přidané hodnoty. Určování nákladů kapitálu. Strategická a finanční analýza. Výpočet hodnoty podniku a optimální kapitálová struktura