Meranie efektívnosti činnosti podniku pomocou EVA - Šesták, Daniel; Marinič, Pavel, 1955-; Kutílek, Josef; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2007)
Zhodnocení efektivnosti hospodaření a podnikatelské činnosti společnosti VZT Mont, a.s. pomocí ekonomické přidané hodnoty. Určování nákladů kapitálu. Strategická a finanční analýza. Výpočet hodnoty podniku a optimální kapitálová struktura
Vedoucí práce: Pavel Marinič
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: ekonomická přidaná hodnota; finance [obor dipl. práce]; diplomové práce; economic value added; master's theses