Vývoj programu CPLEX pro lineární programování - Kostiha, Martin; Pelikán, Jan, 1943-; Fábry, Jan, 1967-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2007)
Vývoj v lineárním programování během posledních 40 let ilustrovaný na konkrétním softwaru pro lineární programování CPLEX, jehož tvůrcem je Robert E. Bixby. Jednotlivé aspekty a vlastnosti tohoto softwaru v jednotlivých jeho vývojových etapách s návazností a zasazením do obecného vývoje. Pokrok výpočetního vybavení a jednotlivých algoritmů, které tento software využívá
Vedoucí práce: Jan Pelikán
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: statistika a ekonometrie [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses