Aplikace logistiky v podmínkách podniku Mikro Trading a.s. - Průdek, Lukáš; Pernica, Petr, 1948-; Jirsák, Petr; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2007)
Popis a hodnocení aplikace logistiky v české obchodní firmě s hračkami. Na základě analýzy a přidružené logistické teorie jsou vypracovány návrhy a doporučení, které by měly vést ke zpružnění a optimalizaci logistického řetězce a následné zvýšení konkurenceschopnosti podniku
Vedoucí práce: Petr Pernica
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses