Úloha územní samosprávy v oblasti školství - Niklová, Markéta; Svoboda, Karel, 1930-2007; Mates, Pavel, 1947-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta (2007)
Základní prvky vzdělávací politiky České republiky a její aplikace v oblasti územní samosprávy. Změny v oblasti školství započaté v roce 2000 reformou veřejné správy. Vzdělávací soustava. Financování. Působnost orgánů hlavního města Prahy a městské části Praha 6 v oblasti školské problematiky
Vedoucí práce: Karel Svoboda
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Anglické resumé
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta, 2007
Keywords: územní samospráva; vzdělávací politika; regionalistika a veřejná správa [obor dipl. práce]; diplomové práce; regional administration; educational policy; master's theses