Zaměstnanecké výhody ve společnosti Laufen CZ, s.r.o. - Svobodová, Eva (2007)
Oblast zaměstnaneckých výhod, jejich členění, znaky a způsoby poskytování v České republice a nástin situace v zahraničí. Hodnocení systému zaměstnaneckých výhod ve společnosti Laufen CZ, s.r.o. a jejich využívání zaměstnanci