Zaměstnanecké výhody ve společnosti Laufen CZ, s.r.o. - Svobodová, Eva; Václavková, Lucie, 1978-; Marek, Stříteský; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2007)
Oblast zaměstnaneckých výhod, jejich členění, znaky a způsoby poskytování v České republice a nástin situace v zahraničí. Hodnocení systému zaměstnaneckých výhod ve společnosti Laufen CZ, s.r.o. a jejich využívání zaměstnanci
Vedoucí práce: Lucie Václavková
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses