Programy pro uvolňované zaměstnance z důvodu nadbytečnosti - Veselá, Věra (2007)
V současnosti dochází v organizacích k rozsáhlým změnám, propouštění zaměstnanců se stává běžným jevem. Pojem outplacement. Analýza outplacementového programu konkrétní společnosti a zhodnocení efektivnosti vynaložených finančních nákladů na zaměstnance, kteří z organizace odcházejí