Programy pro uvolňované zaměstnance z důvodu nadbytečnosti - Veselá, Věra; Václavková, Lucie, 1978-; Stříteský, Marek; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2007)
V současnosti dochází v organizacích k rozsáhlým změnám, propouštění zaměstnanců se stává běžným jevem. Pojem outplacement. Analýza outplacementového programu konkrétní společnosti a zhodnocení efektivnosti vynaložených finančních nákladů na zaměstnance, kteří z organizace odcházejí
Vedoucí práce: Lucie Václavková
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: outplacement; podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; outplacement services; bachelor's theses