Označovanie ekologicky šetrných výrobkov - Kováčová, Alena (2007)
Problematika spojená s programem označování výrobků ochrannou známkou "Ekologicky šetrný výrobek". Ekolabeling v širším systému dobrovolných environmentálních značení (především na základě dělení Mezinárodní organizace pro standardizaci). Informace o ekoznačce EU-"The Flower"