Označovanie ekologicky šetrných výrobkov - Kováčová, Alena; Hadrabová, Alena; Remtová, Květoslava; Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta (2007)
Problematika spojená s programem označování výrobků ochrannou známkou "Ekologicky šetrný výrobek". Ekolabeling v širším systému dobrovolných environmentálních značení (především na základě dělení Mezinárodní organizace pro standardizaci). Informace o ekoznačce EU-"The Flower"
Vedoucí práce: Alena Hadrabová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: ekolabeling; aplik. envir. ekonomie, politika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; eco-labeling; bachelor's theses