Environmentální a ekonomické aspekty energetického využívání biomasy v ČR - Vaňková, Jana (2007)
Obnovitelný zdroj energie v podmínkách ČR - biomasa. Možnosti a cíle v této oblasti, environmentální dopady využívání biomasy. Legislativní podpora a ekonomické podmínky. SWOT analýza, která shrnuje výhody a nevýhody využívání biomasy v podmínkách ČR