Environmentální a ekonomické aspekty energetického využívání biomasy v ČR - Vaňková, Jana; Dvořák, Antonín; Vejchodská, Eliška, 1978-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta (2007)
Obnovitelný zdroj energie v podmínkách ČR - biomasa. Možnosti a cíle v této oblasti, environmentální dopady využívání biomasy. Legislativní podpora a ekonomické podmínky. SWOT analýza, která shrnuje výhody a nevýhody využívání biomasy v podmínkách ČR
Vedoucí práce: Antonín Dvořák
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Anglické resumé
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta, 2007
Keywords: biomasa; environmentální aspekty; energetické rostliny; aplik. envir. ekonomie, politika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; finanční podpora; biomass; environmental aspects; energy crops; bachelor's theses; financial support