Finanční analýza Kaučuk, a. s. - Zatyko, Petr; Vávrová, Hana, 1970-; Mikan, Pavel, 1963-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2007)
Popis metodologického aparátu. Charakteristika společnosti Kaučuk, a.s. Horizontální a vertikální analýza rozvahy a výkazu zisku a ztrát
Vedoucí práce: Hana Vávrová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses