Rozvozní úloha s dělenou dodávkou - Demeš, Jiří (2007)
Charakteristika rozvozní úlohy. Formulace problému a uvedení podmínek. Demonstrace příkladů a jejich možná řešení. Experimentální porovnání VRP a SDVRP ukazující na určité zákonitosti