Rozvozní úloha s dělenou dodávkou - Demeš, Jiří; Pelikán, Jan, 1943-; Horáčková, Lucia; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2007)
Charakteristika rozvozní úlohy. Formulace problému a uvedení podmínek. Demonstrace příkladů a jejich možná řešení. Experimentální porovnání VRP a SDVRP ukazující na určité zákonitosti
Vedoucí práce: Jan Pelikán
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: statistika a ekonometrie [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses