Měnový výbor jako alternativa centrální banky a jako systém měnového kursu - Majerik, Luboš; Koderová, Jitka; Korda, Jan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2007)
Základní charakteristiky měnového výboru. Historie ortodoxního měnového výboru. Měnový výbor jako systém měnového kursu. Důvody zavádění moderních měnových výborů. Měnový výbor v Estonsku a Argentíně
Vedoucí práce: Jitka Koderová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: finance [obor dipl. práce]; diplomové práce; Argentina; Estonsko; master's theses; Argentina; Estonia