Ekonomická strategie NDR v osmdesátých letech a její výsledky - Hatlman, Petr; Stellner, František, 1966-; Soběhart, Radek, 1978-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta (2007)
Politický systém NDR. Ekonomická strategie NDR. Vývoj obyvatel a potenciál pracovní síly. Plánování zahraničního obchodu. Výkonnost ekonomiky NDR a HDP
Vedoucí práce: František Stellner
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Anglické resumé
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta, 2007
Keywords: národní hospodářství [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses