Finanční analýza podnikání - Ing. Martin Svoboda - Svobodová, Dagmar (2007)
Zdroje finančních informací a uživatelé finanční analýzy. Popis firmy Staviro spol. s r.o. Horizontální a vertikální analýza společnosti