Finanční analýza podnikání - Ing. Martin Svoboda - Svobodová, Dagmar; Scholleová, Hana, 1964-; Komínek, Tomáš; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2007)
Zdroje finančních informací a uživatelé finanční analýzy. Popis firmy Staviro spol. s r.o. Horizontální a vertikální analýza společnosti
Vedoucí práce: Hana Scholleová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: finanční analýza; podnikání; podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; financial analysis; business; bachelor's theses