Menová politika Národnej banky Slovenska a perspektívy prijatia eura - Bartóková, Judita; Koderová, Jitka; Žďárek, Václav, 1979-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2007)
Vznik Národní banky Slovenska, začátek transformace slovenské ekonomiky. Měnový vývoj za r. 1999-2005. Současná ekonomická situace Slovenska
Vedoucí práce: Jitka Koderová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
České resumé
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2007
Keywords: euro; měnová politika; finance [obor dipl. práce]; diplomové práce; euro; monetary policy; master's theses