Arménská genocida aktuální otázky - Aharonjan, Elen (2007)
Arménie v mezinárodních organizacích. Pojem a definice genocidy podle mezinárodního práva. Aplikace mezinárodního práva na arménskou genocidu. Turecko a genocida. Perspektivy arménsko-tureckých vztahů