Arménská genocida aktuální otázky - Aharonjan, Elen; Nechvátal, Martin, 1956-; Šabacká, Yvona, 1977-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2007)
Arménie v mezinárodních organizacích. Pojem a definice genocidy podle mezinárodního práva. Aplikace mezinárodního práva na arménskou genocidu. Turecko a genocida. Perspektivy arménsko-tureckých vztahů
Vedoucí práce: Martin Nechvátal
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: genocida; mezinárodní právo; zahraniční politika; mezinárodní a evropská studia - diplomacie [obor dipl. práce]; diplomové práce; genocide; international law; foreign policy; master's theses