Krize sociálního státu - Chaloupka, Jan; Krebs, Vojtěch, 1950-; Žižková, Jana, 1936-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta (2007)
Teoretické základy sociálního státu. Historie sociálního státu. Mezinárodní srovnání. Důvody krize sociálního státu. Návrh reformy sociálního státu. Budoucí vývoj sociálního státu.
Vedoucí práce: Vojtěch Krebs
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: chudoba; nezaměstnanost; přerozdělování; sociální stát; národní hospodářství [obor dipl. práce]; diplomové práce; poverty; unemployment; resource allocation; welfare state; master's theses