Informace ze statistiky rodinných účtů a jejich pozice v současném výzkumu trhu - Plíšková, Lucie; Bártová, Hilda; Kališová, Libuše, 1947-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2007)
Marketingový výzkum trhu. Statistika rodinných účtů. Pozitiva a negativa statistiky rodinných účtů. Využití informací ze statistiky rodinných účtů
Vedoucí práce: Hilda Bártová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses