Veřejný ochránce práv - Švábová, Jana; Svoboda, Karel, 1930-2007; Valachová, Kateřina; Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta (2007)
Vznik a vývoj instituce Ombudsmana. Veřejný ochránce práv v ČR. Kancelář jako pomocník při realizaci působnosti ochránce. Zhodnocení činnosti ochránce za období 2001-2005
Vedoucí práce: Karel Svoboda
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Anglické resumé
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta, 2007
Keywords: regionalistika a veřejná správa [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses