Tvorba internetovej prezentácie - Zbojovský, Peter (2007)
Informační systémy. Technologie používané při budovaní web stránek. Problematika tvorby webové stránky firmy Tomicentrum. Grafické a technické řešení tvorby webové stránky. Výhody a nevýhody stránky Tomicentrum