Tvorba internetovej prezentácie - Zbojovský, Peter; Horný, Stanislav, 1955-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2007)
Informační systémy. Technologie používané při budovaní web stránek. Problematika tvorby webové stránky firmy Tomicentrum. Grafické a technické řešení tvorby webové stránky. Výhody a nevýhody stránky Tomicentrum
Vedoucí práce: Stanislav Horný
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta informatiky a statistiky, 2007
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2007
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses