Aplikace principu spravedlnosti v českém daňovém systému - Řeháková, Dana (2007)
Kritéria správné distribuce. Přístupy k daňové spravedlnosti. Funkce daní. Požadavky na daňový systém. Současný daňový systém ČR a princip spravedlnosti