Aplikace principu spravedlnosti v českém daňovém systému - Řeháková, Dana; Klazar, Stanislav, 1974-; Weberová, Jana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2007)
Kritéria správné distribuce. Přístupy k daňové spravedlnosti. Funkce daní. Požadavky na daňový systém. Současný daňový systém ČR a princip spravedlnosti
Vedoucí práce: Stanislav Klazar
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: spotřební daně; daně z příjmů; majetkové daně; spravedlnost; zdanění a daňová politika [obor dipl. práce]; diplomové práce; spendings tax; income tax; property tax; justice; master's theses