Charakteristika produktů pro records management - Skalická, Lucie; Kunstová, Renata, 1962-; Humpolec, Jakub; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2007)
Vysvětlení pojmu records management. Charakteristika modelu Standard Moreq. Legislativní požadavky stanovené Českou republikou. Administrace Livelink Records Managementu
Vedoucí práce: Renáta Kunstová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Anglické resumé
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2007
Keywords: spisová služba; informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; records management; bachelor's theses