Finanční analýza podniku Pivovary Staropramen, a.s. - Kovář, Petr; Mikovcová, Hana, 1959-; Lodr, Jakub; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2007)
Cíle finanční analýzy. Uživatelé a metody finanční analýzy. Charakteristika podniku Pivovary Staropramen, a.s.
Vedoucí práce: Hana Mikovcová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses