Projekce odvětvové a profesní struktury pracovních míst v ČR v roce 2015 - Lepič, Martin (2007)
Práce obsahuje předpovědi počtu zaměstnaných osob na trhu práce v ČR v roce 2015 začleněných do 23 odvětvových a 60-ti profesních skupin. Obsahuje také odhad přidané hodnoty v ČR v roce 2015 v členění do 23 odvětvových skupin