Projekce odvětvové a profesní struktury pracovních míst v ČR v roce 2015 - Lepič, Martin; Pánková, Václava, 1949-; Koucký, Jan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2007)
Práce obsahuje předpovědi počtu zaměstnaných osob na trhu práce v ČR v roce 2015 začleněných do 23 odvětvových a 60-ti profesních skupin. Obsahuje také odhad přidané hodnoty v ČR v roce 2015 v členění do 23 odvětvových skupin
Vedoucí práce: Václava Pánková
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: matematické metody v ekonomii [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses