Management a analýza rizika ve stavební firmě - Churaňová, Klára; Hnilica, Jiří, 1976-; Plíva, Martin; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2007)
Klasifikace a členění rizika, rozdíly mezi analýzou a managementem rizika. Stanovení postupu pro analýzu rizika
Vedoucí práce: Jiří Hnilica
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses