Vývoj metod Interior-point - Řezníček, Josef (2007)
Vývoj metod Interior-point od roku 1984. Použití Interior-point v oblasti lineárního programování, konvexní kvadratické programování, semidefinitní programování, nekonvexní a nelineární úlohy