Vývoj metod Interior-point - Řezníček, Josef; Pelikán, Jan, 1943-; Černý, Michal; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2007)
Vývoj metod Interior-point od roku 1984. Použití Interior-point v oblasti lineárního programování, konvexní kvadratické programování, semidefinitní programování, nekonvexní a nelineární úlohy
Vedoucí práce: Jan Pelikán
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: lineární programování; statistika a ekonometrie [obor bakal. práce]; bakalářské práce; linear programming; bachelor's theses