Optimalizace na železnici - Šárková, Hana; Pelikán, Jan, 1943-; Zouhar, Jan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2007)
Stanovení vhodného počtu vlakových jednotek různých typů na jedné lince. Postup řešení založený na celočíselném modelu toku s více dodatečnými omezeními. Případová studia na jízdním řádu NS Reizigers
Vedoucí práce: Jan Pelikán
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: statistika a ekonometrie [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses