Podmínky optimálního řazení dávek u dvou procesorů - Černý, Jan; Pelikán, Jan, 1943-; Černý, Michal; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2006)
Intervalová struktura, základní pojmy a koncepty. Dvě intervalové struktury pro F2 PRMU CMAX. Mono-pyramidový problém. Postačující podmínky optimality pro F2 PRMU CMAX
Vedoucí práce: Jan Pelikán
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: statistika a ekonometrie [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses