Finanční analýza společnosti Mora Aerospace, a.s. - Losertová, Michaela; Hnilica, Jiří, 1976-; Kršková, Martina; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2007)
Historie finanční analýzy. Uživatelé finanční analýzy. Charakteristika společnosti Mora Aerospace. Metody finanční analýzy společnosti
Vedoucí práce: Jiří Hnilica
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: finanční analýza; podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; financial analysis; bachelor's theses