Firemní komunikace v procesu managementu změn na příkladu změny strategické orientace Českých drah - Krch, Roman (2007)
Podniková komunikace. Komunikace a České dráhy. Komunikační plán rychlovlaku Pendolino. Hodnocení komunikace Českých drah