Firemní komunikace v procesu managementu změn na příkladu změny strategické orientace Českých drah - Krch, Roman; Němec, Petr; Nováček, Jan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2007)
Podniková komunikace. Komunikace a České dráhy. Komunikační plán rychlovlaku Pendolino. Hodnocení komunikace Českých drah
Vedoucí práce: Petr Němec
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses