Technologie pro podporu přenosu videa ve vizuální komunikaci - Řezníček, Jan (2007)
Role videa v multimediálním informačním systému. Regulace obsahu internetového vysílání. Přenosové standardy a trendy. Aktuálně používané kompresní technologie pro přenos videa