Technologie pro podporu přenosu videa ve vizuální komunikaci - Řezníček, Jan; Šedivá, Zuzana, 1961-; Pavlíček, Luboš; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2007)
Role videa v multimediálním informačním systému. Regulace obsahu internetového vysílání. Přenosové standardy a trendy. Aktuálně používané kompresní technologie pro přenos videa
Vedoucí práce: Zuzana Šedivá
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Anglické resumé
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2007
Keywords: multimédia; technologie; televize; informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; multimedia; technology; television; bachelor's theses