Hodnocení marketingového mixu nakladatelství Fragment - Maňáková, Martina; Kališová, Libuše, 1947-; Obadalová, Kateřina; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2007)
Marketingový mix. Profil nakladatelství Fragment. Podpora prodeje. Sortimentní politika
Vedoucí práce: Libuše Kališová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: marketing; nakladatelství a vydavatelství; podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; marketing; publishing houses; bachelor's theses