Vztah měnové a fiskální politiky ČR v letech 1993 - 2004 a perspektivy jeho vývoje v souvislosti se vstupem do EU - Baštincová, Jana (2007)
Vymezení pojmů - měnová a fiskální politika. Měnová a fiskální politika a jejich specifika v ČR. Etapy integrace České republiky do EU